Terassifiilistelyä

Pääsiäisenä sää oli todella kaunis ja aurinkoinen, ja jälleen kerran tuli todettua, kuinka hyvälle paikalle terassilaajennus tehtiin. Aiemmin jotenkin ajattelin, että mökin terassia pitäisi laajentaa mökin eteen, mutta maasto on siinä sen verran voimakkaasti laskeva, että toteutus olisi ollut hyvin vaikeaa. Onneksi ymmärsimme laajentaa terassin saunan ja mökin välille, koska se helpottaa kulkua, ja näköalat ja auringon kulku on siihen nähden optimaaliset.

Tämä kuvassa näkyvän laajennuksen osan mahdollinen kalustus on vielä mietinnässä… Kuvassa ”selän takana” on ruokailuryhmä ja grilli. Tähän etualalle sopisivat ehkä jotkut kevyet aurinkopedit, tai säkkituolimaiset lepotuolit. Toisaalta en halua myöskään tukkia terassia liikaa.

Terassia voisi myös sisustaa hieman. Kasvit olisivat hyvä vaihtoehto, mutta haasteena on pitää esimerkiksi ruukkukasvit hengissä sillä välin kun emme ole mökillä. Toisaalta vehreyttä ja luontoa on ympärillä riittämiin, mutta jotain muutakin tuo tila kaipaa kalusteiden lisäksi… Pitänee seikkailla pitkästä aikaa Pinterestissä ideoita etsimässä 🙂

 

 

Mainokset

Tekijä: Johanna

Kesämökkeilyä puolen hehtaarin metsässä keskellä kauneinta Suomea.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s